Global-e Hardloopgala Gilze

Hardloopgala-Gilze

Hardloopgala-Gilze

Woensdag 4 juni 2014 deden Marc en Jeroen mee aan het Global-e Hardloopgala in Gilze. Benieuwd naar wat de resultaten zijn van de vele trainingen en opofferingen gingen ze de uitdaging aan.

Jeroen startte om 18:40 uur aan de 10 KM trimloop in de stromende regen. De verfrissingen onderweg waren niet nodig, daar zorgde de natuur al voor. Ondanks het slechte weer boekte Jeroen het mooie resultaat van 42:34 min. na 4 maal het parcours afgelegd te hebben.

Om 20:10 uur (10 min. vertraging doordat er op een ambulance gewacht moest worden. Een van de deelnemers van de 10KM trimloop was onwel geworden) was Marc gestart aan zijn 5 KM trimloop. Het weer was een stuk beter waardoor de aantallen toeschouwers, en aanmoedigingen, groeide. Ondanks dat hij te hard van stapel ging (iedereen maakt beginners fouten zullen we maar zeggen) zette hij een mooi PR neer van 23:26 min.

Uitslagen Global-e Hardloopgala Gilze

Uitslagen.nl

Parcours Global-e Hardloopgala Gilze

Parcours-Hardloopgala-Gilze

 

Zaterdag 21 juni 2014 zullen beide heren (Paul en Frank breiden dan het team uit) wederom ten strijde trekken op de Caveman run in Valkenburg!

CavemanRunWall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *