Heuvels, heuvels, heuvels…

StrongVikingHills2015

StrongVikingHills2015

Zo veel heuvels, er leek maar geen einde aan te komen. Zwaar afzien was het maar ook SUPER FANTASTISCH!!

hills-edition-schild
Het tweede kwadrant van de VARJAGEN LEGION medaille is nu ook binnen!

De Hills editie van de Strong Viking run zit erop, helaas kan ik wel zeggen! Het was een fantastische dag met uitdagende obstakels waar we op los gelaten werden. Daar waar we tijdens de Mud editie nog moeite hadden met sommige obstacels konden we nu duidelijk merken dat de ervaring begint mee te helpen. Jeroen flikte het gewoon om alle obstakels succesvol te nemen, petje af! Marc heeft het deze keer een stuk beter gedaan dan de vorige keer, er moet een uitdaging overblijven zullen we maar zegen.

Parcours-Strong-Viking-Hills-EditionNa 19KM zeer tevreden over de finish gekomen die verassend snel opdoemde, “Nu al?” was de reactie. Energie te over, er had makkelijk nog een rondje achteraan gekunnen. Wie weet, misschien tijdens de Water editie op 13 juni als het Q-Obstacle team wordt uitgebreid met Paul, Frank en obstacle run debutant Ritchy die de 13KM voor hun rekening gaan nemen. Nog maar een korte tijd wachten en we mogen weer!

obstacle-run-water-edition-nl

En zo ging het er tijdens de Hills editie aan toe:

StrongVikingills-01  StrongVikingills-07    StrongVikingills-05  StrongVikingills-08  StrongVikingills-09  StrongVikingills-10  StrongVikingills-03  StrongVikingills-04

Strong Viking Hills Edition – Official Aftermovie 2015

 See You at Strong Viking Water Edition, Oorah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *