Nieuwe baanclinics

Baanclinic

Baanclinic

Beste sportvriend,

Vanwege de vele positieve reacties die wij kregen na afloop van de baanclinic is er een vervolg.

Om ervaring te krijgen op de wielerpiste moet je vlieguren maken. Als je echter bij de vrije trainingen op de baan gaat rijden is het risico van een valpartij groot. Niet leuk voor jou en niet leuk voor de andere coureurs.

Daarom bieden wij de mogelijk om in ‘eigen’ groepsverband ervaring op te doen. Op drie zaterdagen respectievelijk 2 april, 14 mei en 11 juni. Het tijdstip is telkens 17.00 – 19.00 uur.

Maandelijks één keer naar de baan. Voordeel van het tijdstip is  dat je overdag de mogelijkheid hebt om met je vaste clubje te gaan fietsen. Bovendien is het niet druk op de weg zodat je geen tijdverlies hebt door files.

Om uit de kosten te komen zijn per training minimaal 10 en maximaal 20 coureurs nodig hebben. De kosten van de baanhuur worden verdeeld over het aantal deelnemers. Gaat voor het gemak uit van € 15,- per persoon. Exclusief fietshuur.

Voor diegenen die voor het eerst op de baan rijden is het mogelijk een mini-clinic te volgen. Daarna kunnen deze renners ook de vrije training volgen. Voor diegenen die de clinic hebben gevolgd is het mogelijk, als je dat wilt, persoonlijk gecoacht te worden. We hebben per training de baan twee uur voor ons beschikbaar. Dat wil niet zeggen dat je twee uur in de baan moet. Je kunt gerust je training onderbreken om iets te eten of drinken. Om vervolgens weer je training te vervolgen.

Je kunt kiezen tussen één, twee of alle drie de data. Besef dat dit een unieke kans is om ervaring te krijgen op de baan zodat je, zonder angst, aan kunt sluiten bij een vrije training. Of wellicht een keer naar een andere baan uitwijkt om te trainen. Vooral in de winter een mooie gelegenheid om je conditie op peil te houden.

Lukt het om mij uiterlijk vrijdag 18 maart iets te laten weten?

Met sportieve groet,

Hans Brankaert

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *