Oorah!

obstacle-run-water-edition-nl

obstacle-run-water-edition-nl

Met 5 man sterk hebben we de Strong Viking Water Edition 2015 bedwongen! Het was er deze keer eentje waar je vooral geen hoogtevrees bij kon gebruiken.

water-edition-schild
Het derde kwadrant van de VARJAGEN LEGION medaille. Three Down, One To Go!!

Een SUPER ervaring was het! Ondanks dat de start van de 19KM nogal regenachtig was hadden we hier met de 13KM start geen hinder meer van. We werden lekker verwarmd door de zon en was het verder een super dag met de nodige modder (we hadden de MUD run toch al gehad…), bekende obstakels, VEUL water en parcours_water_editionook een paar verdomd gave nieuwe obstakels. Springen van een hoogte van +5m in het water en glijden van een 14m hoge, haast steile, glijbaan om vervolgens in het water gelanceerd te worden.
Deze keer zijn er meer grenzen dan alleen fysieke verlegd!

Jeroen en Marc hadden bedacht om na hun 19KM loop aan te sluiten bij Frank, Paul en Richy. Doordat er deze keer een stuk langer gewacht moest worden bij verschillende obstakels was dit helaas niet haalbaar en konden ze niet met de 13KM loop starten. Zo rond de 6de KM zijn Jeroen en Marc aangesloten waarna Marc al vlug moest afhaken, helaas. Jeroen maakte de 7 resterende kilometers samen met Richy, Paul en Frank af.

Ter voorbereiding op de Iron Viking 2016 zullen Marc en Jeroen tijdens de Brother Edition (24 oktober 2015) stiekem de 13KM lopen nadat ze hun officiële rondje (19KM) erop hebben zitten.

obstacle-run-brother-edition-nl-2015

JeroenStorm1  MarcStorm RichyStorm  PaulStrom1  FrankStorm  PaulStom2  JeroenStom2 MarcIce  JeroenIce  FrankIce  RichyIce  JeroenIce2 StrongVikingWater1 StrongVikingWater2 StrongVikingWater3 StrongVikingWater4 StrongVikingWater5 StrongVikingWater6 StrongVikingWater7 StrongVikingWater8 StrongVikingWater9 StrongVikingWater10

 

 

Strong Viking Water Edition – Official Aftermovie 2015

 Getting ready for Brother edition!

2 reacties

  1. Gingen wij inderdaad stiekem nog een keer de 13 lopen tijdens de Brother ja?! Heb je dat in goed overleg met jezelf helemaal samen in je eentje besloten? Jij rijdt dus zal wel mee moeten….. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *