Recycling wielervrienden Baanclinic Amsterdam 27 februari 2016

Oudje fietsen

Oudje fietsen

Beste sportvriend,

Goed nieuws! We hebben de wielerbaan één uur langer beschikbaar. Het Velodrome is drie uur exclusief voor ons. Wat betekent dit voor jou? Meer tijd beschikbaar is meer tijd voor persoonlijke aandacht. Dit leidt uiteindelijk tot een beter resultaat voor elke deelnemer.

Het complete peloton, ongeveer 35 coureurs, splitsen wij in vier teams van ongeveer 8 renners. Twee teams vormen samen een sessie. Per sessie is 90 minuten trainingstijd beschikbaar. De trainers informeren jou over de inhoud, aanpak en doelstelling van de clinic.

Er zijn drie trainers beschikbaar. Aan elk team is één trainer gekoppeld. Tevens coacht één trainer vanaf de zijkant van de baan. Er is in principe telkens één team in de baan.

Hoe ziet het tijdschema uit?
Nico Schollink
Groep A + B = baan beschikbaar 16.00 – 17.30 uur
Deelnemers ontvingen via Nico de informatie en uitnodiging.
Hans Brankaert
Groep C + D = baan beschikbaar 17.30 – 19.00 uur
Deelnemers ontvingen via Hans de informatie en uitnodiging.

Zorg ervoor dat je uiterlijk één uur voor de start van je clinic op het middenplein van het Vélodrome bent. Je hebt dan ruimschoots de tijd om je voor te bereiden. Uiteraard ben je altijd van harte welkom als je eerder bent gearriveerd.

Ontvangst
Bij binnenkomst in het Velodrome wordt je ontvangen aan de balie. Je krijgt hier je rugnummer, twee consumptie bonnen en informatie over de kleedkamers en de route naar het middenplein van de wielerbaan.

Middenplein
Zodra je op het middenplein bent kun je je sporttas in een zitje langs de baan zetten. Vervolgens ga je je baanfiets afhalen. Zorg ervoor dat je de afmetingen van je wegfiets beschikbaar hebt zodat je baanfiets op jouw maten wordt afgesteld. De fietsen zijn van goede kwaliteit. Neem voor alle zekerheid je eigen pedalen mee. (enne…helm en schoenen)

Welke maten heb je nodig?
• De bovenkant van je zadel tot het hart van het bracket. Op de afbeelding, als voorbeeld, is de afstand 74,4 cm.
• De voorkant van je zadel tot de stuurpin. Op de afbeelding is dit 90 cm.
• Het hart van je zadel tot aan het einde van je voorsprong (stuurpen). Op de afbeelding is dat 70,5 cm.

Maten fiets

Mocht iets niet duidelijk zijn, bel of app mij.

Met sportieve groet, en tot zaterdag!
Hans Brankaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *