Training Velodrome 4 maart 2017

Vrije training

Zaterdag 4 maart organiseren wij een vrije training  op de wielerbaan Sloten in Amsterdam. Tijdens deze training bepaal je zelf wanneer je de baan in of uit gaat. Behalve renners met ervaring zijn nieuwkomers ook van harte welkom. Voor deze groep is de training een kennismaking met het baanwielrennen.

Programma

Nieuwkomers krijgen een korte toelichting voordat zij de baan in gaan. Ervaren trainers zorgen hierbij voor coaching en begeleiding. Het laatste deel van de training bestaat uit een paar korte wedstrijdjes. Deelname hieraan is geheel vrijblijvend.

Tijdspad

De baan is beschikbaar van 17.00 – 19.00 uur. Graag aanwezig om 16.00 uur op het midden terrein. Met de maten van je wegfiets kun je de baanfiets makkelijker afstellen.

Kosten

Huur van een baanfiets is € 11,- (uitsluitend betalen via pin) de bijdrage voor de baanhuur is ongeveer  €10,-/€ 15,- (afhankelijk van aantal deelnemers).

Verzorging

Zorg je zelf voor eten en drinken? Er zijn helaas geen cateringfaciliteiten in het Velodrome. Omkleden en douchen is mogelijk in de kleedkamers van het Velodrome.
Raadpleeg www.velodrome-amsterdam.nl voor informatie over o.a. baanwielrennen, het huren van een baan fiets en het baanregelment.

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *