Training Velodrome Amsterdam 07.01.2017

Baanclinic

Na de succesvolle baanclinic in 2016 is er opnieuw een mogelijkheid om op de wielerbaan Sloten te fietsen. Deze keer in de vorm van een vrije training. Dat wil zeggen dat je zelf bepaalt wanneer je de baan in of uit gaat. Nieuwkomers zijn echter ook welkom. Voor deze renners is deze training een kennismaking met het baanwielrennen.

De ervaren trainers Rob Rabe en Danny de Bie zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden en je verder helpen. Voor de nieuwkomers is er een korte uitleg en persoonlijke coaching. Tijdens de laatste 30 min van de training kun je meedoen aan een paar korte wedstrijdjes.

De wielerbaan is voor ons beschikbaar van 18.00 – 20.00 uur. Zorg ervoor dat je uiterlijk 17.00 uur aanwezig bent op het middenplein van het Velodrome. Je fiets moet nog afgesteld worden. Meet eventueel thuis de maten van je wegfiets op. De huur van een baanfiets is uitsluitend via pin te betalen.

Renners van wielervereniging Theo Middelkamp uit Middelburg behoren ook tot de deelnemers. Deze Zeeuwse vereniging betaalt een deel van de huur van het Velodrome. Een mooi gebaar van de doorgaans zuinige Zeeuwen. Hierdoor dalen de kosten per deelnemer.

De huur van een baanfiets kost € 11,- en bijdrage voor de huur van wielerbaan ongeveer € 10,-. Een en ander is afhankelijk van het werkelijk totaal aantal deelnemers.

Zorg je zelf voor eten en drinken? De cateringfaciliteiten zijn beperkt. Voor het omkleden en douchen na afloop kun je gebruik maken van de kleedkamers in het Velodrome.

 Let op!

Raadpleeg www.velodrome-amsterdam.nl voor informatie over o.a. baanwielrennen, het huren van een baanfiets en het baanregelement.

Het wordt weer een bijzondere ervaring.

Veel plezier!

Met sportieve groet,

Hans Brankaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *