Ventoux Cycling Night

Popcorn-movie

Popcorn-movie

 

In de Tilburgse bioscoop Euroscoop wordt op 18 mei de Ventoux Cycling Night gehouden. Op deze avond wordt ook de nieuwe film Ventoux getoond.

Ventoux_Cycling_Night-afficheDeze film, die op 14 mei in première gaat, vertelt het verhaal over vier vrienden op hun racefiets de Mont Ventoux gaan beklimmen, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de ‘spoken’ uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

Speciaalzaken Rings Goirle en Blade Bikes Tilburg presenteren zich en Fixiebrothers laat ook zien, hoe je een fiets naar je hart kunt laten bouwen.

Team Mont Ventoux geeft uitleg, hoe Amarant in de komende zomer met 10 jongeren de strijd aan gaat met de ‘Kale Berg’.

Je maakt kans op leuke prijzen, mede geschonken door de Fiets speciaalzaken en La Machine Cycle Club.

Ventoux_Cycling_Night_Type0

De zaal is open vanaf 19.00 uur en de film begint om 20.30 uur. Kijk voor meer informatie op http://www.euroscoop.nl/nl/tilburg/films/wordt-verwacht/ventoux-cycling-night/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *